Elsker du også følelsen af at åbne æske til dit nye Apple-udstyr? Men synes du måske også, at det koster mange penge? Med Kosmos ReNew giver vi dig denne følelse, men det en brøkdel af prisen.
Kosmos ReNew er det nyest skud på stammen hos Kosmos Technology og det vi gør, er at tilbyde dig refurbished Apple-udstyr, der fungerer lige så godt som nyt, men til en brøkdel af prisen af, hvad det koster at købe spritnyt Apple-udstyr.

 

Dette ser vi mange fordele i:

  • Du får Apple-udstyr, der er lige så godt som nyt
  • Du får det til favorable priser
  • Det er pakket i specialfremstillet emballage
  • Du får 2 års garanti
  • Det er miljøvenligt, da vi genbruger og ikke bare smider ud

 

Åbningstilbud på iMacs

Hvordan ReNew?

Kosmos ReNew fungere sådan, at vi køber partier af brugt af Apple-udstyr hjem.’

Når det så ankommer her, foretager vi en kvalitetskontrol på udstyret og vi tester det for at se, hvilken stand det er i. De maskiner der ikke virker, men har komponenter i sig, der ikke fejler noget, bruger vi som reservedele i de maskiner, der hun har få mangler. På denne måde får vi genbrugt så meget som muligt, så kun meget lidt bliver skrottet. Det der bliver skrottet, bliver gjort efter alle de rette regler for elektronisk affald – du kan læse mere om e-affald her. Herefter bliver udstyret konfigureret og så er det så godt som nyt og klar til brug. Inden det bliver sat til salg, bliver der foretaget en kosmetisk graduering af produkterne. Dette indebærer, at vi konstaterer, hvilken kosmetisk stand produktet er i, så er der ridser og buler på produkterne, får de en ringere graduering og mindre salgspris end, hvis der ikke er noget at sætte en finger på – Læs mere om vores gradueringer her. Når alt dette er foretaget bliver produkterne rengjort og pakket i vores specialfremstillede Kosmos ReNew emballage og er nu klar til at sende ud til dig.

 

Nyt udstyr kan forekomme

Det kan forekomme, at vi har nyt udstyr på lager, da vi nogle gange får adgang til restpartier af forskelligt Apple udstyr til favorable priser. Det kommer dig til gode, da det så bliver sat til salg i vores webshop til lige så favorable priser. Disse produkter vil være mærket med en Platin graduering – Læs mere om vores gradueringer her.

 

Kosmos ReNew Gradueringer

Alle vores Kosmos ReNew produkter gennemgår, som den del af ReNew processen, en kosmetisk graduering . Denne graduering skal fortælle dig som kunde, hvad du kan forvente af det produkt du køber. Der findes fire niveauer af gradueringer, der udover at give en indikations om produkts tilstand, også er med til at definere produktets salgspris. Her nedenfor kan du læse mere om de fire gradueringsniveauer: Platin, guld, sølv og bronze.

 

Platin

Produktet er fuldt funktionsdygtigt.
Produktet er nyt eller næsten nyt.

 

Guld

Produktet er fuldt funktionsdygtigt.
Overordnet set er produktet i god stand. Kan have små skrammer og mærker, men intet på fronten.
Der forekommer ikke pixelfejl på skærmen.
Der forekommer ingen ridser på skærmen.

 

Sølv

Produktet er fuldt funktionsdygtigt.
Overordnet set er produktet pænt. Kan have skrammer, mærker og buler.
Der forekommer højest 5 synlige pixelfejl på skærmen.
Mindre ridser på skærmen kan forekomme, men ikke noget, der går ud over funktionen eller kan ses når skærmen er tændt.

 

Bronze

Produktet er fuldt funktionsdygtigt.
Overordnet set er produktet okay. Kan have større ridser, mærker og buler.
Der forekommer højest 10 synlige pixelfejl på skærmen.
Der kan være ridser på skærmen, men ikke noget, der går ud over funktionen på skærmen.